Primavara suntem originali, creativi si inspirati atunci cand vine vorba de amenajarea casei tale. Fie ca vrei sa-ti redecorezi dormitorul, livingul prospetimea si vitalitatea se pot regasi cu naturalete in locuinta ta atat timp cat alegi mobilierul potrivit.

La EUROMOBILA gasesti intotdeauna produce moderne si elegante, care surprind prin confort si functionalitate inalta. Pentru a veni in intampinarea dorintelor tale, am pregatit o colectie atractiva si diversificata de mobilier in ton cu farmecul primaverii.

Patul Vegas

Este acel pat rafinat si contemporan care surprinde printr-o armonie irezistibila intre inedit si familiar. Combinatie dintre influentele estetice clasice si usurinta cu care acesta se muleaza necesitatilor tale de confort reprezinta secretul succesului sau. Materialele extravagante si elegante vin in completarea spatarului inalt si distins, si cu o lada de depozitre generoasa . Forma sa dreapta si cusaturile drepte construiesc o geometrie hipnotizanta, care te atrage de la prima vedere. Stil minimalist si elemente de design modern reunite pentru a crea patul perfect.

COLTARUL BOSTON

Este un coltar modern , extensibil , care se potrivestie intr-o casa in stil minimalist , relaxant . Este un coltar care exceleaza prin design, confort si functionalitate. Alege gama BOSTON si confortul va fi la tine acasa!

Vesti bune! Coltarul Boston expus in magazinele EUROMOBILA din Bucuresti ;Magazin Pantelimon Sos.Pantelimon 146 si Magazin Obregia -Bvd.Alexandru Obregia 25

Mobilier Modular

Casele tineresti si vesele sunt destinatia perfecta pentru AZTECA . Acest program de mobilier al stilului modern adora sa isi etaleze designul contemporan si original in spatiile care se remarca prin bun gust si extravaganta estética. Elegant si versátil. AZTECA este mobilierul modular care da valoare livingului tau. Formele minimaliste, combinatia inédita de culori si materiale, precum si functionalitatea corpurilor sale il transforma in alegerea potrivita pentru livingurile care cauta echilibrul deplin intre organizarea spatiului si ergonomie.