Cele mai importante lucruri atunci cand iti alegi canapeaua vor fi confortul si potrivirea perfecta cu decorul din locuinta ta. Va propun cateva canapele moderne cu un design divers si versatil pentru a intelege care s-ar potrivi cel mai bine in casa ta. Poate aceasta canapea nu este foarte indrazneata sau nu este punctul focal al spatiului, dar este cu siguranta tipul de canapea pe care ti-o doresti in sufrageria ta. Are tetiere reglabile care pot fi asezate in pozitii diferite si poate atinge confortul maxim.Este extensibila si are lada de depozitare . Casual si simpla, canapeaua este una foarte confortabila cu un caracter chic, care poate arata foarte bine intr-o varietate de decoruri, atat in spatiile mici, cat si in spatiile mai mari.


Aceasta canapea e foarte confortabila, dar cu siguranta este si foarte interesanta. Aceasta are un cadru curbat si este pozitionata direct pe podea. Pernele de la spatar pot fi pozitionate dupa cum doresti. Are un design inspirat din anii ’50, aceasta canapea cu trei locuri este foarte confortabila si potrivita pentru un decor industrial.

Este parte dintr-o colectie care include, de asemenea, fotolii.si taburet .Design-ul este elegant.


Design-ul acestei canapele se concentreaza pe confort si versatilitate si este perfecta pentru un decor modern. Aceasta dispune de perne confortabile in diferite forme, dimensiuni si culori.
Aceasta este o canapea cu un design simplu si elegant. Ea are linii curate si simple si un farmec contemporan si frumusete clasica. Este parte dintr-o colectia noua Euromobila , care pot fi combinate intr-o varietate de palete de culori.


O canapea moderna trebuie sa fie mai mult decat o piesa de mobilier placuta privirii. Aceasta trebuie sa fie confortabila, incapatoare, functionala si versatila.

Te asteptam in magazinele Euromobila din Bucuresti si Brasov de luni pana sambata 10.00-19.00.